13 Nisan 2013 Cumartesi

2013 Yaz Modası

ış aylarında oldukça üşüdük. Yaz ayını dört gözle bekliyoruz. Dışarıda ufakta olsa Güneş yüzünü gösterdiğinde insanın içi adet enerji doluyor. Kalın giysilerden, paltolardan, montlardan sanırız biraz sıkıldınız. Mart aynın atlatılmasıyla birlikte havaların biraz ısınacak ve özellikle Ege bölgelerimizde kışlık kıyafetlere veda edilecek. Bizler de yaz ayları için alışveriş planlayacak olan bayanlarımız için şimdiden fikir olacak 2013 yaz kıyafetleri sunacağız. Bu modellerden yola çıkarak yaz aylarında nasıl bir moda yakalamak istediğinizi bulabilirsiniz.
2013 yaz kıyafetleri tabi ki her yaz olduğu gibi tişörtler, askılı elbiseler, kot şortlar, çiçekli uzun etekler, bol tunikler, uzun askılı elbiselerden oluşmaktadır. Kumaş türü olarak da tabi ki ince modellerden oluşmasının yanında renk olarak da açık tonlar ağırlıktadır. Tamamlayıcı aksesuarlar ise gözlük, uzun kolyeler, boncuklu bileklik, renk renk bileziklerden oluşmaktadır.
2013 yaz kıyafetleri yapacağınız mağazalar oldukça geniştir. Her stile göre farklı mağazalar olduğu gibi özellikle pazar alışverişi de yaz kıyafetleri bulmanızda farklı bir alternatiftir. Unutmayın mağazalarda fahiş fiyatlarda olan elbiseleri halk pazarlarında uygun fiyatlarda bulabilirsiniz.
Sizler için 2013 yaz kıyafetlerine kısa bir giriş yapmak istiyoruz.İşte modeller:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder