29 Nisan 2013 Pazartesi

KOT GÖMLEK MODASI FARKLI ÜRÜNLERLE YENİDEN BAŞLIYOR





2013 İlkbahar Yaz Erkek Takım Elbise Modelleri

Erkekler için karizmatik duruşun ve karşısındaki kişiyi etkilemenin yolu kıyafetlerde takım elbiselerden geçer. Takım elbiseler erkeği ciddi ve şık gösteren en güzel kıyafetlerden biridir.
Tasarımcılar tarafından mevsimine göre kumaşlar seçilerek üretilen takım elbiseler kışın kalın hava alan kumaşlardan tercih ederlerken yazınsa sıcakta terletmeyecek ince kumaşlar tercih edilerek beylerin beğenisine her sezon yeni modellerle sunulmaktadır. Takım elbiselerinizi her mevsim kullanma şansına sahip olmakla birlikte 2013 İlkbahar yaz takım elbise trenlerinde modasını hiçbir zaman kaybetmeyecek renkler arasında yer alan siyah, gri, fümelerin dışında haki, kum, toprak tonları, bej, lacivert, mavileri koleksiyonlardaki görmemiz mümkün olacaktır.
Takım elbise modellerinde bu sezon dikkat çeken slim fit İtalyan stili olan ve kruvaze modellerin daha çok tasarımcılar tarafından öne çıkarıldığını görmekteyiz. Her geçen yıl daralan takımlar genç beylerin oldukça ilgi gösterdikleri bir stil olarak kendini erkek giyiminde kabul ettirmeyi başarmış bulunmaktadır. Erkek giyim trenlerinde yer alan dar kesimler sizin tercihleriniz arasında yer almasa da beylere tavsiyemiz bu kıyafetlerde bol modellerden kaçınmanız ve vücudunuza oturan takım elbiseler tercih etmeniz olacaktır.
Bu sezon beyler için farklı desenlerde geniş ürün yelpazesi hazırlayan sektördeki iddialı firmalar çizgili takımların yanında ekose ve düz renk olarak hazırladıkları ürünleri erkeklerin beğenisine sunmuşlardır. Bu özel kıyafetinizle yapacağınız kombinlerde düz takımlarınızın için çizgili veya kareli gömleklerinizi, çizgili takımlarınızın içine mutlaka düz gömleklerinizi tercih etmeniz şık bir görüntü sağlamanız için sizlere tavsiye edilmektedir. Erkeklerin tarzlarının belirleyicisi olan bu kıyafetler genellikle iş ortamında, davet, düğün, nişanlarda tercih edilirken takım elbiselerin sizin kişiliğinizde yansıttığını unutmadan tercihler yapmanız faydalı olacaktır.
Gideceğiniz özel ortamlarda kullanacağınız takım elbisenizin seçimini yaparken artık klasikleşen renklerin dışına çıkıldığını bu sezon çok net olarak görmememiz mümkün olmakla birlikte lacivert rengin asilliği ve mavinin romantizmi ile harika bir duruş sergilemeniz mümkün olacaktır. Erkekler için önem taşıyan bu kıyafetlerin seçimi kadar korunması da önemli olmakla birlikte takımlarınızı her kullanımdan sonra mutlaka askısına yerleştirmeniz,  asla takım elbiselerinizi çamaşır makinesinde yıkamamanız, kuru temizleme yaptırmanız takımınızın ömrü uzatacaktır. Mevsim geçişlerinde bu özel kıyafetlerinizi dolaba kaldırırken mutlaka kanboç içine yerleştirerek saklamanız tavsiye edilmektedir

ERKEK İÇİN KÜPE MODELLERİ









28 Nisan 2013 Pazar

Sezonun Trendi Mat Ojeler



Uzun bir süredir mat ojelerimizin modası geçmedi.Geçmeyecek de..

2013 SAAT MODELLERİ

kesinlikle bu yılın trendi gold ,beyaz ve renkli saatler ...
ve çivili,kuru kafalı bileklikler,şık bileziklerle yapılmış olan bu saat kombinlerine bayıldım.









2013 SAÇ RENGİ MODASI

İşte 2013 ün en moda saç rengi KARAMEL-BAL KÖPÜĞÜ ... Yumuşak bi saç rengi olan bu bal köpüğü rengine ben bayılırım ...Gerçekten tam bir yaz rengi bence...Buğday beyaz tenin renkleri olan bu renkleri renkli gözlülere de çok yakıştırırım ...





EV MODASI

EV MODASI DA UNUTULMASIN DEKORASYONLAR VE EŞYALARLA GÖZÜMÜZE HİTAP EDEN MODELLER


TIRNAK BOYAMA SANATI







2013 yaz sezonunda bizi bekleyen en renkli trendlerden biri tırnak boyama sanatı. Nail Art ismiyle aşina olduğumuz akımda bu sene taşlar ve simli, parlak renkler ön plana çıkıyor. Giderek çeşitlenen tırnak boyama tekniklerinde yaratıcılık arttıkça ortaya çıkan sonuçlar da şaşırtıcı olmaya başladı. Yeni trendleri takip edenler için sezonun en iyi tırnak boyama stilleri galerimizde.

YAKA MODELLERİ 2013

SİZİN İÇİN BEĞENDİĞİM EN GÜZEL YAKA MODELLERİ